Dalmatinska ulica 3, 23232 Nin, Mobiltelefon: ++0049 162 5153 153

Kitesurfing

U zadnjim godinama ovaj se sport munjevito razvijao. Danas postoje različiti trendovi koji paralelno djeluju. Jedni se hrabro usuđuju voziti na valovima, tako da im poneki jahači valova postaju zavidni, dok ostali još uvijek usavršavaju svoje artističke točke u zraku. A s druge strane neki su dobili nadahnuće od snowboardera i skateboardera pa divljaju na „wake-style“ način…

Bez obzira koji će vas stil privuči ili ćete samo ugodno glisirati iznad površine mora – kitesurfing je fantastičan sport, koji se nauči sa puno zabave u sigurnom okruženju u našim tečajevima Surfmania centra.

Tečajevi se održavaju na dugim i plitkim pješčanim plažama u okolici Zadra, točnije u ninskoj laguni kraj grada Nina gdje su uvjeti za učenje ovim sportom jedni od najboljih na Jadranu.

Dočekat će vas dobro obrazovani i kvalificirani instruktori uz profesionalnu školsku opremu (Cabrinha i Flysurfer kajtovi i daske, neoprensko odijelo, specijalni kite trapezi, prsluk, papučice za vodu…), optimalni program tečaja, cjeloviti repertoar sigurnosnih aspekata i pravila ponašanja kao i željeni uspjeh u učenju na plitkim pješčanim plažama te puno zabave u malim grupama.

Više na https://kiteboarding-croatia.com/tecajevi-kiteboardinga/kite-skola/